spacer
spacer
spacer
header

Jubileum aanbieding:
Paleta Ibérica Bellota Reserva

paleta-bellota.jpg

Wij bestaan 10 jaar! Profiteer van deze speciale aanbiedingen:
Paleta Ibérica de Bellota Reserva (Voorpootham) ca. 24 maanden gerijpt van maar liefst 5,0-5,5 kilo voor slechts 143,00 € incl. verzendkosten en gratis hamsnijmes! Een hamklem erbij kost je maar 10,00 € extra. Topkwaliteit Ibérico de Bellota Reserva hammen uit de Pedroches en Extremadura, meerdere jaren bekroond! 
Direct uit voorraad leverbaar.
 

Kennismakingsaanbieding:


Cayetano sobre JAMON BELLOTA


Wil je eerst proeven voor je een hele ham in huis haalt, of iemand aangenaam verrassen met een pakje heerlijke Ibérico de Bellota ham ( 100 g.) van de achterpoot, bestel deze dan voor slechts 16,95 € inclusief verzendkosten binnen NL.
En bevalt deze Bellota ham, dan krijg je ook nog eens 10,00 € korting op de aanschafprijs van een hampoot.
Direct uit voorraad leverbaar.

Hamhouder Gondola

jamonero  doos-120

Originele houten Spaanse hamhouder. Prima stevige kwaliteit; onmisbaar om een Spaanse ham in te zetten en om prachtige dunne plakjes te kunnen snijden. Direct uit voorraad leverbaar. Nu van Euro 32,00 voor slechts Euro 22,00! (Euro 28,50 incl. PostNL verzendkosten). BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

Hamsnijmes Cuchillo

hamsnijmes 120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Origineel Spaans hamsnijmes met houten handvat. Mooi lang, dun en flexibel mes. Onmisbaar om mooie plakjes van uw Jamón Ibérico te snijden. Slechts Euro 9,25 (Euro 12,59 incl. PostNL verzendkosten). Direct uit voorraad leverbaar.

BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

Chorizo Ibérico de Bellota

CHORIZO-100

De lekkerste en beste Spaanse Chorizo Ibérico de Bellota. Topkwaliteit voor slechts Euro 13,90 per stuk van ca. 500 gram.(Euro 20,40 incl. PostNL verzendkosten). Direct uit voorraad leverbaar.

BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

Salchichón Ibérico de Bellota

salchichon iberico Jabugena-100

De lekkerste en beste Spaanse Salchichón Ibérico de Bellota. Topkwaliteit voor slechts Euro 13,90 per 500 gram.(Euro 20,40 incl. PostNL verzendkosten). Direct uit voorraad leverbaar. 

BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

Lomo/lomito Ibérico de Bellota

lomo-100

Eerste kwaliteit Lomo Ibérico de Bellota: een fantastisch en verfijnd product voor de echte kenners en liefhebbers! Spaanse topkwaliteit voor slechts Euro 27,50 per stuk van ca. 500 gram.(Euro 34,00 incl. PostNL verzendkosten). Direct uit voorraad leverbaar. 

BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

 

 

Lydia - woensdag 04 januari 2017 14:16

Hartelijk dank voor de zeer snelle levering van de 5 paleta's en de goede communicatie.

Iedereen vond het een origineel en vooral super lekker geschenk .....de kwaliteit was weer echt top ,zeker zo lekker als de eerste .

Xavia - maandag 19 december 2016 08:27

Hallo, Bedankt dat ik de hamhouder kan annuleren.

Als de iberico ham mij bevalt, zal ik zeker nog vaker bij jullie bestellen. Mijn vriendinnen willen ook bestellen, maar wachten nog af tot ik heb gegeten.

Nog bedankt voor de vriendelijke telefonische service! Tot ziens.

Gaby - zondag 18 december 2016 11:41

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de snelle service, de jamonero zit in elkaar en ziet er mooi uit.

Dit wordt zeker een mooie aanvulling op ons kerstbuffet.

Met vriendelijke groet, Gaby

Maurice - zondag 18 december 2016 11:30

De ham is in goede orde aangekomen en de eerste plakjes smaken heerlijk! Met vriendelijke groet, saludos cordiales, bien à toi, with kind regards, Maurice.

Marianne - vrijdag 16 december 2016 14:55

Beste,

Tien minuutjes geleden stuurde ik u een mail in verband met de verzending van de spaanse ham naar België. Ondertussen werd die al afgeleverd . Sneller kan niet. Waarvoor hartelijk dank.

Mvg

Marianne 

Kristel - woensdag 30 november 2016 16:21

Hallo,

Ik heb de ham ontvangen. Dank u wel.

Maar hij is wel groot, heel groot.

Zondag is het verjaardagsfeest. Dan kunnen we proeven.

Ik zal laten weten wat we er van vinden. Wij zijn echt leken op het gebied van Spaanse ham, dus ook bedankt voor de instructies.

groeten,

Kristel

Mike - zondag 30 oktober 2016 16:55

Ik wil graag weer een paleta Ibérica de Bellota Reserva. Wij hadden deze een paar maanden geleden ook besteld en die was groot en super lekker - svp hetzelfde! Mvg Mike.

Lydia - maandag 24 oktober 2016 10:07

 

Hartelijk dank voor de zeer snelle levering maar vooral voor de "top" kwaliteit van de Paleta, wat een saveur ..... Ik heb hem gisteren aangeboden als aperitiefhapje ( 20 pers.) met een lekkere Champagne en ja ....enkel de botten resten me nog.Het was een "top" hapje ook volgens mijn  culinair hoogstaand gezelschap.

 

 

 

 

Bob - maandag 24 oktober 2016 10:53

Bedankt voor dit ontzettend positieve bericht! We zijn blij dat de Paleta zo goed in de smaak gevallen is en heeft bijgedragen aan de feestvreugde. Genieten met volle teugen!

Harm - zondag 13 maart 2016 07:11

Afgelopen week voor Monique, mijn vrouw, een mooie Spaanse ham bij jullie besteld. De ham werd de volgende dag netjes afgeleverd en naast de houder zat er zelfs een speciaal mes bij. Super. Met deze ham zijn we dagelijks dicht bij t land waar we graag zijn. Nogmaals super bedankt!

Lineke - zondag 28 februari 2016 11:46

Hebben recentelijk een spaanse ham bij u gekocht (paleta - cebo kwaliteit). Mede namens onze spaanse vrienden (mijn man zelf is ook van spaanse afkomst) willen wij u graag een complement maken voor de uitstekende kwaliteit. We zijn aardig wat gewend maar deze keer was de ham bijzonder van kwaliteit. We hebben gesmuld

Kris - zaterdag 31 oktober 2015 07:45

Intussen is de nieuwe Jamon aangesneden : schitterende kwaliteit!! Bellota pur sang, met de typische, zeer diepe smaak. super lekker! Groeten, Kris. 

Bart Tielemans - zondag 20 september 2015 08:30

Lekker zijn ze niet, Super zijn ze!!! Weer een tevreden klant bij!

Michiel Decancq - zaterdag 19 september 2015 07:19

 

Ham is geleverd en is zoals gewoonlijk succulent :)

Jan Roels - dinsdag 08 september 2015 10:01

Ik heb net mijn Ibérico ham aangesneden, dit is veruit de beste ham dat ik in mijn leven geproefd heb!!! Ook de service is eerste klasse, vriendelijk en snelle levering. Morgen maak ik een foto op ons terras met in de hoofdrol de ham, en komt het op mijn pagina zodat al mijn vrienden hem leren kennen! Hartelijk bedankt!

Marcel Moerman - woensdag 26 augustus 2015 19:20

Zeer lekkere hammen die Bellotas.

Vlot en mooi geleverd.

Niet meer zoeken en wachten op supermarkten!

Tot de volgende!

Cindy van Kerkwijk - maandag 24 augustus 2015 07:08

De mooi verpakte paleta was op tijd en is heerlijk.

Bedankt

Groet

 

Cindy

Bart Fremout - zaterdag 22 augustus 2015 11:04

Geachte,

Wij kochten vorige maand een belotta ham van u,  hierbij wou ik u zeker laten weten dat hij ons erg smaakt. 

Super ham zijn vinden ook onze 2 dochters van 9

Hartelijke dank in alle geval

Tot horens,  

Mvg

 

Bart

G Lescouhier - zondag 12 juli 2015 17:29

Ondanks de niet zo overzichtelijke site (persoonlijke mening) verliep het bestellen vrij vlot. De levering verliep nog vlotter én correct. Heb de jubileum aanbieding paleta gekocht en kon deze direct qua uitzicht en aanvoelen vergelijken met een andere ham die eveneens via internet was aangekocht.  Conclusie....wat een verschil!!  Deze ham voelt veel zachter aan dan de andere en is ook ruim één kilo zwaarder.  Blijkt door de uitleg via deze site dat de andere ham een Cebo was en geen Bellota (niettegenstaande zo aangegeven door de Spaanse toeleveraar).

Heb gisteren de ham aangezet en moet direct vaststellen dat het gratis meegeleverde mes het eerste goeie is (heb er ondertussen nog 3 ongebruikt in de schuif liggen).  Bij de ham valt de vetlaag op en de smeuïgheid van het vlees op.  De ham laat zich vlot snijden en werd bij het apéritief aan de gasten aangeboden.  Eén en al lof...wat een smaak en wat een verschil met de vorige ham.  Dit is voor herhaling vatbaar.

CBarendse - dinsdag 30 juni 2015 17:28

Voor een relatie van ons zochten we een mooie Ibérico en die kochten we bij Spaanse-ham.nl.

The verdict: ik ben geen vergelijkbare kwaliteit voor deze prijs (prijzen)tegengekomen. Bovendien is de service uitmuntend: door een trage levering (koerier) was het cadeau niet tijdig geleverd. Dat probleem werd binnen enkele uren opgelost door Luuk.

Pet af! Zo behandel als onderneming je klanten & zo wil je als klant behandeld worden! We'll be back @ spaanse-ham.nl uiteraard.

vanoverschelde f - dinsdag 23 juni 2015 10:46

Ik ga er nog een bestellen , is top en goedkoop . In Madrid vragen ze aan de toeristen 195 € per kg en op de luchthaven 300 € per kg . Pure afzetterij 

Sjoerd - maandag 25 mei 2015 10:16

Onlangs een Iberico ham kado gedaan aan een goede vriend. De ham is een fantastisch cadeau. Ik heb zelf geen ervaring met ham. Spaanse-ham heeft zeer goed geadviseerd en de service was top. We komen snel terug voor een volgende bestelling.

Ian steen - donderdag 30 april 2015 15:07

 

Service was top! Snel geleverd en een vriend erg blij gemaakt met de Spaanse ham! Daarnaast smaakt de ham ook super! Maar dat was geen verassing.

Roland - donderdag 23 april 2015 23:36

Reserva ham (achterham) bevalt prima, lekker smeuig , uitstekende smaak en geen overdreven dikke laag vet aan de buitenzijde. Vlees gelardeerd (doorweven) met dunne streepjes vet zoals vereist bij Iberico. Daar komen nog bestellingen va, want mijn broers kennen ondertussen de weg. Combinatie met een Rioja of Ribera del Duero wijn is heerlijk.

Spaanse-ham - dinsdag 14 april 2015 15:18

 

De 5-Jotas ham komt uit de streek Jabugo en is van de producent Sánchez Romero Carvajal.

Het is een prima ham, maar is niet superieur aan andere hammen uit die streek of uit de Extremadura, van varkens die hetzelfde ras of mix hebben, op dezelfde wijze zijn groot gebracht, met eikeltjes gevoed in hun laatste 5 maanden en waarvan de hammen het zelfde rijpingsprocedé en -tijd hebben doorgebracht.

Wij zelf hebben deze en vele andere leveranciers in al die jaren regelmatig bezocht en op basis van onze ervaring is het verschil niet of nauwelijks te proeven. Wij zien ook vaak dat ze de rijpingstijd niet altijd op hun label vermelden, dan is het nog maar de vraag of de ham 36 dan wel 48 maanden gerijpt is, een wezenlijk verschil in smaak (en prijs)!

Ook is er een groot prijsverschil tussen deze ham en andere Ibérico de Bellota hammen, mede ook door de publiciteit die zij met hun producten maken, en dat moet vaak terug verdiend worden.

Voor wat betreft de aflevering na 17.00 uur is dat een probleem, want geen enkele koerier levert nog zo laat af.

U kunt wel altijd een extra adres (buren bijv.) opgeven, waar ze dan de ham kunnen achterlaten. Of de ham op komen halen in Soest, dat kan op afspraak ook buiten winkeltijden.

Wij hopen u met deze uitleg van dienst te zijn geweest.

Wim duitemeijer - dinsdag 14 april 2015 04:25

ik heb met interesse deze website bekeken, maar vraag me nu af wat het verschil is tussen de Iberico de Bellota gran resreva en een 5 Jotas Iberico de Bellota. Wanneer we een ham bestellen kan ik dan ook de leverings tijd stellen, b.v. Na 17.00, daar dan alleen iemand thuis is?

 

Bezoek onze nieuwe website

KOM NU NAAR DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL VOOR EEN NOG BREDER AANBOD!

Spaanse ham snijden op uw feest?

BOEK OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL ONZE MAESTRO CORTADOR!

Cinco Jotas: de beste Spaanse ham!

NU TE BESTELLEN OP ONZE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL TOP DELICATESSE HAM 5 JOTAS UIT JABUGO!

100% Ibérico D.O.P. uit Jabugo: top kwaliteit!

NU TE BESTELLEN OP ONZE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL HAM MET BESCHERMDE HERKOMSTBENAMING UIT JABUGO!

LET OP!

BESTELLING VOOR 18.00 UUR > LEVERING BINNEN 24 UUR

(bij bestelling op maandag t/m vrijdag)

Winkelmandje

Uw winkelwagen is leeg
facebook.png

Maak kennis met een echte Ibérico ham voor slechts 110,00 €:

paleta

Speciaal voor diegenen die nog nooit een echte Ibérico ham geproefd hebben (misschien wel een Serrano, Parma of Ardenner) en dit toch wel eens willen ervaren voor een schappelijke prijs, is er nu de Paleta Ibérica Cebo, een voorpootham van varkens die niet alleen met eikeltjes maar ook met diervoeding zijn groot gebracht. Ruim anderhalf jaar gerijpt en heerlijk van smaak, misschien niet zo intens als de 100 % Bellota, maar toch ook heel lekker! Komt uit de Extremadura en weegt 5,0 à 5,5 kilo en kost nu incl. hamklem, hamsnijmes en verzendkosten slechts 120,00 . En zonder hamklem maar 110,00 €. Direct uit voorraad leverbaar. 

Top Aanbieding Jamón Ibérico de Bellota Reserva (8,0/8,5 kg):

jamon_bellota__cayetano.jpg

DE TOP AANBIEDING VAN 2017: NU EURO 340,00 I.P.V. EURO 360,00. DEZE AANBIEDING GELDT ALLEEN OP ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.SPAANSEHAM.NL.
Jamón Ibérico de Bellota Reserva (Top Achterpootham 100 % Bellota) minimaal ca. 36 tot 42 maanden gerijpt van maar liefst 8,0-8,5 kilo voor slechts 349,00 € incl. verzendkosten en gratis hamsnijmes! Tophammen uit de Extremadura! De meerprijs voor een Hamklem Gondola bedraagt maar 10,00 €. 
Direct uit voorraad leverbaar.

Paleta Ibérica de Bellota Reserva, ontbeend

jamon-deshuesado 200

Gemak dient soms de mens: een echte Paleta Ibérica de Bellota Reserva (voorpoot ham), volledig ontbeend. Ideaal voor horeca en catering, maar natuurlijk ook voor thuisgebruik.
DE gewichten van onze ontbeende Paletas variëren van circa 2 kilo tot ruim 3 kilo. Dat is dus heel veel netto gewicht kwaliteitsham, zonder vel, hoef en bot.
In het dropdown menu op www.spaanseham.nl staan onder "Gewicht" de gewichten die op dit moment uit voorraad leverbaar zijn; maak daar de keuze voor het gewenste gewicht van de ontbeende Paleta. Topkwaliteit Ibérico ontbeende hammen uit de Pedroches en Extremadura, meerdere jaren bekroond!
En bij Spaanseham.nl natuurlijk direct uit voorraad leverbaar. 

BESTELLEN KAN OP DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM,NL: KLIK HIER!

Jamón Ibérico de Bellota Reserva, ontbeend

 jamon-deshuesado 200

Gemak dient soms de mens: een echte Jamón Ibérico de Bellota Reserva (voorpoot ham), volledig ontbeend. Ideaal voor horeca en catering, maar natuurlijk ook voor thuisgebruik.
DE gewichten van onze ontbeende Jamones variëren van een kleine 4 kilo tot ruim 5 kilo. Dat is dus heel veel netto gewicht kwaliteitsham, zonder vel, hoef en bot.
In het dropdown menu op www.spaanseham.nl onder "Gewicht" staan de gewichten die op dit moment uit voorraad leverbaar zijn; maak daar de keuze voor het gewenste gewicht van de ontbeende Spaanse ham. Topkwaliteit Ibérico ontbeende hammen uit de Pedroches en Extremadura, meerdere jaren bekroond! En bij Spaanseham.nl natuurlijk direct uit voorraad leverbaar.

BESTELLEN KAN VIA DE NIEUWE SITE WWW.SPAANSEHAM.NL: KLIK HIER!

spacer
© 2003-2019 spaanse-ham.nl. all rights reserved.
spacer